vineri, 17 februarie 2017

Incearca-le pe toate!

Chiar te rog iubitul meu, încearcă-le pe toate!
Brune si blonde, brunete si roscate... suple sau mai plinute... sunt de toate tipurile si pentru toate gusturile. Si mie îmi place să mă uit după ele și să le admir. Fiecare e altfel, un alt tip de frumusete. Nu pot spune care e mai frumoasă decât alta... Uneori îmi imaginez cum ar fi dacă aș fi ... fiecare dintre ele. Fiecare femeie, o altă poveste. Dar, când le vezi doar, nu poți să știi ce le face pe fiecare să fie unică. Când le afli și poveștile, lucrurile se complică. De aceea mă gândesc, dragul meu, cât de greu trebuie să-ți fie: le cunoști și poveștile, le vezi și cum arată...și sunt atât de multe, frumoase, deștepte,tinere, fascinate!  Unele chiar se pare că îți fac avansuri, te cheamă. Pe care să o alegi?!
Nu pot să te ajut, deși aș vrea, pentru că te iubesc. Cu toate că nu ai omis niciodată să-mi spui câte femei frumoase și deștepte și suple și tinere întâlnești în activitățile tale ... dar... te întorci la mine. Nu-mi spui și cu ce sentiment te întorci. Dar, cum eu știu că nu mai sunt nici suplă, ca la 20 de ani, că fiecare din cei peste douăzeci care s-au adunat a însemnat cel puțin câte un kilogram în plus...cert e că nu mă simt ,,aleasa”. Poate doar aleasa din lipsă de ,,finanțe”... circumstanțe... cum, iarăși, nu uiți să îmi amintești. Așa cum nu omiți să faci referire la kilogramele mele în plus.
Așa că, dragul meu, pentru că te iubesc și țin la fericirea ta... am găsit o soluție, pentru a scăpa de frustrări. Pentru a ști ce femeie să alegi, TE ROG: ÎNCEARCĂ-LE PE TOATE!
Eu... sunt aceeași. Aștept să îmi povestești la ce concluzie ai ajuns, care consideri că e femeia vieții tale.
Doar că... eu știu deja că barbatul vieții mele nu trebuie să aleagă, încercându-le pe toate... el știe deja că eu sunt femeia vieții lui. Și mă face să mă simt specială, în ciuda celor... XY kg în plus, în ciuda firelor albe, în ciuda ridurilor... în ciuda tuturor femeilor mai frumoase, mai suple și mai tinere decât mine. El îmi arată asta, îmi spune, știind, de asemenea, că am nevoie să mi se amintească din când în când, că sunt iubită.
TE ROG, IUBITUL MEU, ÎNCEARCĂ-LE PE TOATE!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu